Postup do 1. ligy realitou

01.01.2010 11:29

Historický postup našeho týmu do nejvyšší soutěže příbramské malé kopané se stal realitou. Nutno řící, že nám k němu výrazně pomohly dvě kontumační výhry, které nám darovaly svou absencí na zápasech Steel a Kickers. Naše jediné odehrané utkání za víkend s Everlastem, jsme bohužel prohráli, když soupeř ve velmi silné sestavě nás zatlačil v prvním poločase před naši branku, ale několika dobrými zákroky nás podržel Libor. V druhém poločase se hra vyrovnala a po dlouhém autu jsme se díky Vokymu ujali vedení, které jsme díky dvěma brankám soupeře v závěru, kdy nám po náročném průběhu utkání docházely síly, ztratili. V neděli se náš postup stvrdil, když se Steel nesešel v dostatečném počtu a mohly následovat oslavy historického úspěchu našeho týmu, který jsme málem v posledních kolech ztratili, ale vzhledem k velmi dobře rozehrané soutěži se dá říci, že náš postup byl zasloužený.

Do jarních premiérových prvoligových bojů je potřeba vhodně doplnit náš tým a je zřejmé, že se s některými hráčí budeme muset rozloučit.

Do začátku první ligy odehrajeme několik turnajů, kde bude potřeba výrazně zapracovat na souhře celého týmu, která v druhé polovině ligy výrazně skřípala.

Zpět

Vyhledávání

© 2008 Všechna práva vyhrazena.